
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 克 牛奶
- 90 克 红菜头 ,去皮,切约2厘米块
- 2 茶匙 蜂蜜 ,见要诀,可省略
- ½ 茶匙 肉桂粉
- 1 茶匙 蜂蜜 ,调味用(见要诀)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 105.8 kcal / 442.8 kJ
- Protein
- 4.7 g
- Tuk
- 4.3 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Sodík
- 81.2 mg