Zařízení & příslušenství
红菜头拿铁(产后)
Příprava 10min.
Celkový 15min.
4 人份
Suroviny
-
牛奶500 克
-
红菜头 ,去皮,切约2厘米块90 克
-
蜂蜜 见要诀,可省略2 茶匙
-
肉桂粉½ 茶匙
-
蜂蜜 ,调味用(见要诀)1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
81.2 mg
Protein
4.7 g
Kalorie
442.8 kJ /
105.8 kcal
Tuk
4.3 g
Vláknina
0.8 g
Nasycený tuk
2.6 g
Sacharidy
13.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
新手妈妈营养餐
14 recepty/-ů
Čína
Čína