Zařízení & příslušenství
日式鲷鱼清汤
Příprava 30min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
鲷鱼肉 约1条鲷鱼,去头去骨130 克
-
矿泉水450 克
-
日本清酒50 克
-
盐½ 茶匙
-
京葱 取葱白切丝10 克
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
163.9 mg
Protein
7.5 g
Kalorie
202 kJ /
48.3 kcal
Tuk
0.3 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
0.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
日式炖煮
10 recepty/-ů
Čína
Čína