Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 克 鲷鱼肉 ,约1条鲷鱼,去头去骨
- 450 克 矿泉水
- 50 克 日本清酒
- ½ 茶匙 盐
- 10 克 京葱 ,取葱白切丝
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 202 kJ / 48.3 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 0.2 g
- Tuk
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 163.9 mg