日式鲷鱼清汤

日式鲷鱼清汤

3.0 1 rating
Příprava 30min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 鲷鱼肉 约1条鲷鱼,去头去骨
    130 克
  • 矿泉水
    450 克
  • 日本清酒
    50 克
  • ½ 茶匙
  • 京葱 取葱白切丝
    10 克

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 163.9 mg
Protein 7.5 g
Kalorie 202 kJ / 48.3 kcal
Tuk 0.3 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 0.3 g
Sacharidy 0.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...