Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 克 無鹽奶油 ,切塊室溫軟化,多備一點塗抹用
- 1 張 派皮 (冷凍),放室溫解凍,市售或自製(詳見要訣)
- 少許 高筋麵粉 ,灑粉用
- 1 顆 甜柿 ,削皮、切片
- 1 ½ 茶匙 黑糖
- ¼ 茶匙 肉桂粉
-
1
枝 新鮮迷迭香 ,多備一點裝飾用
nebo ¼ 茶匙 乾燥迷迭香 - 1 大匙 蘭姆酒
杏仁派餡
- 60 克 無鹽奶油 ,切塊室溫軟化
- 60 克 細砂糖
- 1 顆 蛋 ,打散
- 70 克 杏仁粉
- 1 大匙 蘭姆酒
- 1 大匙 杏桃果醬
- 1 大匙 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 3772.2 kJ / 902.5 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Sacharidy
- 119.2 g
- Tuk
- 43.3 g
- Nasycený tuk
- 156.2 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 62.5 mg