Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1100 g Quitten, entkernt, in Stücken (3 cm)
- 50 g Zitronensaft
- 600 g Wasser
- 250 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Nutriční hodnoty
- na 1 Glas
- Kalorie
- 1700 kJ / 406 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 104 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 17 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Johannisbeergelee
25min
Apfelgelee aus ganzen Äpfeln
4h
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25min
Aprikosen-Konfitüre
30min
Feurige Stachelbeerkonfitüre
20min
Quittengelee mit Orangenblütenwasser
5 Std. 50 Min
Weintrauben-Konfitüre
30min
Quittenlikör
25min
Slow Cooking Pflaumenmus
6h 30min
Zwetschgenmus
1h
Quitten-Kompott
1h 20min
Quitten-Himbeer-Konfitüre
30min