Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di semi di coriandolo
- 40 g di semi di cumino
- 5 - 6 peperoncini rossi secchi (ad es. Kashmiri), a piacere
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
- 50 g di coriandolo fresco, le foglioline e i rametti
- 100 g di spicchi di aglio
- 100 g di radice di zenzero fresco, pelato, a fette (2 mm)
- 220 g di olio vegetale + q.b. per conservare
- 100 g di acqua
- 100 g di succo di limone
- 30 g di sale
- 50 g di cipolla fritta croccante, già pronta
- 140 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di curcuma, secca, in polvere
- 1 cucchiaino di peperoncino in polvere
- 1 cucchiaino di garam masala (v. Consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 12222 kJ / 2921 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 146 g
- Tuk
- 242 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa olandese
Žádné hodnocení
Curry panang
45 min
Salmone su cavolo alla panna con patate al prezzemolo
Žádné hodnocení
Chana masala
45 min
Pollo piccante allo zenzero
45 min
Panna acida
Žádné hodnocení
Salsa allo yogurt all'albicocca e curry
Žádné hodnocení
Pasto di 3 portate per 2 in 30 minuti
1 godz. 15 min
Involtini estivi
30 min
Tortini mediterranei alle verdure
Žádné hodnocení
Salsa olandese
30 min
Pancake americani
40min