
Zařízení & příslušenství
Carbonara vegetariana
Příprava 15min
Celkový 30min
4 porzioni
Suroviny
-
di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)70 g
-
di cipolla a rondelle (5 mm)70 g
-
di carota a listarelle (5 mm)70 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di pasta secca tipo linguine300 g
-
di zucchina a listarelle (5 mm)150 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di pepe1 pizzico
-
di yogurt greco80 g
-
tuorli d'uovo2
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Kalorie
449 kcal /
1878 kJ
Protein
18 g
Tuk
18 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Pasta
45 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko