
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g de haricots mungo à grain noir, secs et entiers (haricots urd)
- 40 g de haricots rouges, secs
- 600 g d'eau et un peu plus pour tremper les haricots
- 20 g de gingembre, frais pelé, en lamelles (2 mm)
- 1 c. à café de piment en poudre
- 20 g de ghee (voir conseil)
- 2 c. à café de graines de cumin
- 70 g d'oignon coupé en deux
- 6 gousses d'ail
- 1 c. à café de sel
- 100 g de tomates pelées en dés, en boîte
- 50 - 70 g de crème double (45 % de matière grasse) et un peu plus pour accompagner le plat
- 1 c. à café de garam masala (voir conseil)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 194 kcal / 812 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dal de lentilles corail
35min
Salade d'orge aux oranges, coriandre et amandes
50min
Chana Masala
45min
Pain croustillant
1hod.
Dhal
40min
Glace matcha
10hod. 30min
Curry de légumes et tofu
1hod.
Curry de lentilles
50min
Risotto à la betterave et à l’épeautre
35min
Pad thaï au tofu épicé
1hod. 50min
Curry au tofu fumé
40min
Pains Naan à la coriandre
1hod. 15min