Zařízení & příslušenství
海帶蔬菜鹹塔
Příprava 25min.
Celkový 45min.
6 人份
Suroviny
-
水300 克
-
新鮮四季豆 切小塊(約0.5公分)250 克
-
紅甜椒 切小塊(約0.5公分)130 克
-
茄子 切小塊(約0.5公分)130 克
-
櫛瓜 切小塊(約0.5公分)100 克
-
綜合乾海帶芽 (詳見要訣)4 - 5 大匙
-
蒜頭½ 粒
-
紫洋蔥 切半40 克
-
紅蔥頭 切半40 克
-
醃漬酸豆10 克
-
酸黃瓜 切塊50 克
-
橄欖油30 克
-
黑麻油10 克
-
鹽1 - 2 茶匙
-
新鮮巴西利 切碎,裝飾
-
芝麻 (任一種類) 切碎,裝飾
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
438 mg
Protein
2 g
Kalorie
409.3 kJ /
97.8 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
8.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
綠色蔬食
6 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan