Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 克 蘑菇 ,切片
- 300 克 藜麥
- 60 克 橄欖油
- 30 克 米醋
- 80 克 醬油
- 40 克 香油
- 2 茶匙 烘烤芝麻粒
- 220 克 洋蔥 ,切塊
- 130 克 紅蘿蔔 ,切片(1-2公分)
- 1 粒 蒜頭
- 750 克 水
- 1 茶匙 鹽
- ½ - 1 顆 紫洋蔥
- 150 克 小黃瓜
-
100
克 綠蘆筍
nebo 100 克 冷凍毛豆 - 12 粒 小番茄
- 160 克 罐裝玉米粒
- 120 - 150 克 新鮮嫩菠菜
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2662 kJ / 636.3 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 74.5 g
- Tuk
- 31.5 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 11 g
- Sodík
- 1541.8 mg