Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blanched Vegetables and Vermicelli
- 1500 g water
- 100 g mung bean sprouts
-
85
g rice vermicelli
nebo 85 g cellophane noodles (glass noodles) - 100 g cabbage, cut in thin slices
Turmeric Chicken Soup
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 1 free-range chicken (approx. 600 g), whole, feet and neck removed, cut into 8 pieces (see tips)
- 5 fresh kaffir lime leaves
- 3 fresh salam leaves
- 1 ½ tsp salt, adjust to taste
- 1 tsp chicken stock powder
- ¼ tsp ground white pepper
- 5 hard-boiled eggs, peeled, cut in halves
- 2 lime, cut in wedges
- 1 sprig Chinese celery, chopped, to garnish
- crispy fried shallots, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3225 kJ / 771 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 49 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1104 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35 Min
Soy milk and Mantou buns
6h
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1h
Gambas
10 min
Cherry Blossom Steamed Dumplings
1 godz. 5 min
Beef Wellington (Ben) Metric
10 godz. 10 min
Fresh Prawn Paste
1h 20 min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
55min
Sweet buns (Navettes)
2h
Fish and prawn stock
20 min
Lime and chilli corn
40min
Cantonese Steamed Fish
40min