Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blanched Vegetables and Vermicelli
- 1500 g water
- 100 g mung bean sprouts
-
85
g rice vermicelli
nebo 85 g cellophane noodles (glass noodles) - 100 g cabbage, cut in thin slices
Turmeric Chicken Soup
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 1 free-range chicken (approx. 600 g), whole, feet and neck removed, cut into 8 pieces (see tips)
- 5 fresh kaffir lime leaves
- 3 fresh salam leaves
- 1 ½ tsp salt, adjust to taste
- 1 tsp chicken stock powder
- ¼ tsp ground white pepper
- 5 hard-boiled eggs, peeled, cut in halves
- 2 lime, cut in wedges
- 1 sprig Chinese celery, chopped, to garnish
- crispy fried shallots, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3225 kJ / 771 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 49 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1104 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Espresso caramel sauce
45min
Spicy eggs with tomato sauce
30min
Sable choux with lime ganache
26 Std.
Orange slushy cups
24ωρ. 15 λεπτ.
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min
Sichuan Chilli Oil
50 Min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Aglio olio e peperoncino
35min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 Std. 10 Min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min