
Zařízení & příslušenství
Turmeric Chicken Soup
Příprava 10min
Celkový 50min
5 portions
Suroviny
Blanched Vegetables and Vermicelli
-
water1500 g
-
mung bean sprouts100 g
-
rice vermicelli85 g
-
cabbage cut in thin slices100 g
Turmeric Chicken Soup
-
Indonesian yellow spice paste room temperature100 g
-
free-range chicken (approx. 600 g), whole, feet and neck removed, cut into 8 pieces (see tips)1
-
fresh kaffir lime leaves5
-
fresh salam leaves3
-
salt adjust to taste1 ½ tsp
-
chicken stock powder1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
hard-boiled eggs peeled, cut in halves5
-
lime cut in wedges2
-
Chinese celery chopped, to garnish1 sprig
-
crispy fried shallots to garnish
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
771 kcal /
3225 kJ
Protein
41 g
Tuk
49 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
16 g
Sodík
1104 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Culinary Heritage
9 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní