Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blanched Vegetables and Vermicelli
- 1500 g water
- 100 g mung bean sprouts
-
85
g rice vermicelli
nebo 85 g cellophane noodles (glass noodles) - 100 g cabbage, cut in thin slices
Turmeric Chicken Soup
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 1 free-range chicken (approx. 600 g), whole, feet and neck removed, cut into 8 pieces (see tips)
- 5 fresh kaffir lime leaves
- 3 fresh salam leaves
- 1 ½ tsp salt, adjust to taste
- 1 tsp chicken stock powder
- ¼ tsp ground white pepper
- 5 hard-boiled eggs, peeled, cut in halves
- 2 lime, cut in wedges
- 1 sprig Chinese celery, chopped, to garnish
- crispy fried shallots, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3225 kJ / 771 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 49 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1104 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Basic Farro
35 min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, TM6)
Brak ocen
Virgin Watermelon Margarita
10 Min
Chicken Noodle Bowl
35 min
Grilled Pineapple Salsa
20min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Sweet and sour prawns
1 Std.
Orange slushy cups
24h 15 min
Garden Green Crêpes
Brak ocen
Steamed Egg Cups
20min
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10 Min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min