Turmeric Chicken Soup
TM6

Turmeric Chicken Soup

(Žádné hodnocení)

Suroviny

Blanched Vegetables and Vermicelli

  • 1500 g water
  • 100 g mung bean sprouts
  • 85 g rice vermicelli
    nebo 85 g cellophane noodles (glass noodles)
  • 100 g cabbage, cut in thin slices

Turmeric Chicken Soup

  • 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
  • 1 free-range chicken (approx. 600 g), whole, feet and neck removed, cut into 8 pieces (see tips)
  • 5 fresh kaffir lime leaves
  • 3 fresh salam leaves
  • 1 ½ tsp salt, adjust to taste
  • 1 tsp chicken stock powder
  • ¼ tsp ground white pepper
  • 5 hard-boiled eggs, peeled, cut in halves
  • 2 lime, cut in wedges
  • 1 sprig Chinese celery, chopped, to garnish
  • crispy fried shallots, to garnish

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
3225 kJ / 771 kcal
Protein
41 g
Sacharidy
55 g
Tuk
49 g
Nasycený tuk
16 g
Vláknina
3 g
Sodík
1104 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty