Zařízení & příslušenství
Turmeric Chicken Soup
Příprava 10min.
Celkový 50min.
5 portions
Suroviny
Blanched Vegetables and Vermicelli
-
water1500 g
-
mung bean sprouts100 g
-
85 g cellophane noodles, (glass noodles)rice vermicelli85 g
-
cabbage cut in thin slices100 g
Turmeric Chicken Soup
-
Indonesian yellow spice paste room temperature100 g
-
free-range chicken (approx. 600 g), whole, feet and neck removed, cut into 8 pieces (see tips)1
-
fresh kaffir lime leaves5
-
fresh salam leaves3
-
salt adjust to taste1 ½ tsp
-
chicken stock powder1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
hard-boiled eggs peeled, cut in halves5
-
lime cut in wedges2
-
Chinese celery chopped, to garnish1 sprig
-
crispy fried shallots to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1104 mg
Protein
41 g
Kalorie
3225 kJ /
771 kcal
Tuk
49 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
16 g
Sacharidy
55 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Culinary Heritage
9 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min.
Sambal Tumis
1hod. 10min.
Nasi Goreng Kampung
40min.
Lemonade
5min.
BBQ Seasoning
Žádné hodnocení
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45min.
Jawa Mee with Cuttlefish Sambal
3hod. 30min.
Nasi Lemak Basmati
30min.
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min.
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min.
Ayam Paprik
30min.