Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
150
g di Cheddar a pezzi (2-3 cm)
nebo 150 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm) - 500 g di polpa di agnello a pezzi
- 100 g di cipolle a metà
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di carote a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio di oliva
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 200 g di funghi champignon a fettine
- 150 g di vino bianco
- 7 g di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 30 g di salsa Worcestershire
- 1000 g di patate a pasta farinosa pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di latte intero
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 70 g di burro a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2335 kJ / 558 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Sacharidy
- 35.5 g
- Tuk
- 32.9 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35 Min
Crocchette di Cecina di Leon e formaggio di capra
9 Std. 20 Min
Vol-au-vent leggeri
2 Std. 30 Min
Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto
45 Min
Fonduta di formaggio
20 min
Zabaione allo spumante
15 Min
Spiedini gratinati ai tre cavolfiori con bagnacauda
1 Std. 15 Min
Crumble al pane speziato, cocco e banana
1 Std.
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30 Min
Torta di pere e limoni canditi (TM6)
3 Std.
Purè di patate all'aglio
50 Min
Fonduta
8h 20min