Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
250 - 300
g białych bułek, czerstwych (3-4 szt.), pokrojonych na 1,5 cm kromki
nebo 250 - 300 g czerstwego chleba białego, pokrojonego na 1,5 cm kromki - 500 g mleka
- 100 g cukru
- 25 g masła
- 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
- 2 jajka
- masło klarowane, do smażenia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1267.1 kJ / 302.8 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 41.5 g
- Tuk
- 11.6 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 261.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zapiekanka na słodko (pudding) z czerstwego pieczywa
50 min
Racuchy na maślance
30 min
Hiszpański brunch
1 Std. 15 Min
Omlet cesarski z rodzynkami (Kaiserschmarrn)
35min
Pannukakku (fiński naleśnik z piekarnika)
1 godz. 10 min
Roladki tostowe z sosem owocowym
30 min
Naleśnikowe płatki śniadaniowe
40 min
Pancakes - puszyste amerykańskie naleśniki
45 min
Tosty francuskie z nutą pomarańczy i cynamonu (bez cukru)
1 godz.
Omlet austriacki (Kaiserschmarrn)
20 Min
Omlet cesarski (Kaiserschmarrn)
25 Min
Podpłomyk z szynką (Flammkuchen)
1 Std. 15 Min