![Gochujang seafood risotto Gochujang seafood risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/46360542711d02a7674502318d083213/Derivates/1ac40625fb0fce3e424ab7b0299083c61eeea5f7.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g gochujang paste (see tip)
- 20 g sesame oil
- 40 g Parmesan cheese
- 50 g olive oil
- 150 g mascarpone
- 20 g gochujang paste
- 1350 g water
- 1 tsp salt
- 300 g mussels, fresh, cleaned, in shells
- 150 g shrimps, raw, medium, peeled
- 150 g fish fillets, boneless, skinless, cut in pieces (3 cm x 3 cm)
- 150 g fresh shiitake mushrooms, sliced (5 mm)
- 1 shallot, cut in half
- 320 g risotto rice, e.g. Baldo, Carnaroli, Arborio
- 50 g white wine
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 20 g toasted sesame seeds (black)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3409.6 kJ / 814.9 kcal
- Protein
- 35.8 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 39.1 g
- Nasycený tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 1603.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seafood bisque
1h 10min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35 Min
South African yellow rice using rice mode
20 Min
Peanut Butter Banana Dream
35 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Squid Ink Pasta
1 Std.
Lemon grass beef salad
30 Min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4h 50min
Salmon and Leek Parcel with Rice
1 Std.
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 Min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10h 30min
Mixed Paella (Hestan Cue™) Metric
40 Min