
Zařízení & příslušenství
Gochujang seafood risotto
Příprava 20min
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
-
gochujang paste (see tip)10 g
-
sesame oil20 g
-
Parmesan cheese40 g
-
olive oil50 g
-
mascarpone150 g
-
gochujang paste20 g
-
water1350 g
-
salt1 tsp
-
mussels, fresh, cleaned in shells300 g
-
shrimps, raw, medium, peeled150 g
-
fish fillets, boneless skinless, cut in pieces (3 cm x 3 cm)150 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced (5 mm)150 g
-
shallot cut in half1
-
risotto rice e.g. Baldo, Carnaroli, Arborio320 g
-
white wine50 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
toasted sesame seeds (black)20 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
814.9 kcal /
3409.6 kJ
Protein
35.8 g
Tuk
39.1 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
2.4 g
Nasycený tuk
12.8 g
Sodík
1603.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Fusion Kitchen
14 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní