Zařízení & příslušenství
Gochujang seafood risotto
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
-
gochujang paste (see tip)10 g
-
sesame oil20 g
-
Parmesan cheese40 g
-
olive oil50 g
-
mascarpone150 g
-
gochujang paste20 g
-
water1350 g
-
salt1 tsp
-
mussels, fresh, cleaned in shells300 g
-
shrimps, raw, medium, peeled150 g
-
fish fillets, boneless skinless, cut in pieces (3 cm x 3 cm)150 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced (5 mm)150 g
-
shallot cut in half1
-
risotto rice e.g. Baldo, Carnaroli, Arborio320 g
-
white wine50 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
toasted sesame seeds (black)20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1603.2 mg
Protein
35.8 g
Kalorie
3409.6 kJ /
814.9 kcal
Tuk
39.1 g
Vláknina
2.4 g
Nasycený tuk
12.8 g
Sacharidy
77 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Fusion Kitchen
14 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1hod. 25min.
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min.
Mediterranean seafood rice with chorizo
1hod. 5min.
Mussels in white wine and cream sauce
45min.
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min.
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4hod. 25min.
Miso carbonara udon
25min.
Hokkaido Scallop Sashimi with Avocado and Lime
35min.
Mediterranean cod with steamed potatoes
50min.
Sicilian Shrimp Salad
30min.
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Žádné hodnocení
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4hod. 50min.