Mediterranean seafood rice with chorizo

Mediterranean seafood rice with chorizo

4.8 19 hodnocení
Příprava 35min
Celkový 1hod. 5min
6 portions

Suroviny

  • fresh mussels, shells scrubbed and de-bearded
    400 g
  • onions cut in halves
    160 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    40 g
  • raw squid rings
    200 g
  • mixed peppers (e.g. red, green), cut in pieces (3 cm)
    200 g
  • spicy chorizo cut in thin slices
    50 g
  • canned whole tomatoes including juice, roughly chopped
    400 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • saffron threads (0.1 g)
    2 pinches
  • water
    200 g
  • chicken stock paste, homemade
    ½ tsp
    ½ chicken stock cube (for 0.5 l)
  • white short-grain rice, for soup 13 min cooking time (see tip)
    350 g
  • raw prawns, peeled
    50 g
  • lemon cut in wedges, for serving
    1

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 377 kcal / 1593 kJ
Protein 17 g
Tuk 11 g
Sacharidy 51 g
Vláknina 3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...