Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base de bizcocho
- 200 g de bizcochos de soletilla en mitades
Coulis de frutos rojos al cava
-
250
g de fresas
nebo 250 g de fresas congeladas -
250
g de frambuesas
nebo 250 g de frambuesas congeladas - 30 g de zumo de limón
- 100 g de azúcar
- 200 g de cava
- 1 cucharadita de agaragar
Crema de mascarpone
- 50 g de azúcar
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 300 g de queso mascarpone
Montaje
-
200
g de grosellas rojas para decorar
nebo 200 g de guindas en almíbar para decorar - 16 hojas de menta fresca para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 raciones
- Kalorie
- 1008 kJ / 241 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 22.5 g
- Tuk
- 14.8 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 95.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Postre de queso con coulis de arándanos
1h 30min
Postre de plátano a capas
15min
Tiramisú de fresas
2 Std. 10 Min
Tiramisú de frutos del bosque
1u. 50min
Helado de mascarpone con salsa de frambuesas
4h
Cúpula crujiente de chocolate blanco con mousse de frutos rojos y corazón de fresa
7 Std. 25 Min
Postre de queso fresco y cerezas
1h 45 min
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5h 15min
Postre rápido de mango con fresas
10min
Aperitivo de queso con granada
30 min
Minicheesecakes de chocolate blanco
8 Std. 30 Min
Vasitos de tiramisú para dos
3h 10min