Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 克 芋頭 ,切小塊(1.5公分厚),(約半包)
-
2
塊 生豆皮 ,切8小塊
nebo 2 塊 炸豆皮 ,切8小塊 - 120 克 金滑菇 (約半包)
- 8 個 蒟蒻 ,打結的絲狀。(約一小盒)
- 6 - 8 根 玉米筍 (約一盒)
- 350 克 大白菜 ,切塊
- 1 朵 新鮮黑木耳 (約75克),切絲
- 1 朵 猴頭菇 (乾燥),溫水泡發後,擠乾水份剝成約6塊
- 4 朵 乾香菇 ,泡發後切粗絲
- 1000 克 水
- 450 克 黃金泡菜 (1罐),市售或自製
- 1 大匙 枸杞
- 1 大匙 素蠔油
- 1 茶匙 白芝麻油
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 653.5 kJ / 156.3 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 27.9 g
- Tuk
- 2.2 g
- Nasycený tuk
- 27.1 g
- Vláknina
- 8.9 g
- Sodík
- 793.7 mg