Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 110 g fındık
- 110 g havuç, dilimlenmiş (1-2 cm)
- 100 g kuru kayısı
- 60 g Hindistan cevizi tozu, etrafını bulamak için ekstra hindistan cevizi tozu
- ½ tk tarçın
- 50 g fıstık ezmesi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 7004.9 kJ / 1674.2 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 117 g
- Tuk
- 132.8 g
- Nasycený tuk
- 44.7 g
- Vláknina
- 36.4 g
- Sodík
- 113.7 mg
Alternativní recepty
Portakallı Kek
1 godz.
Tahinli Cevizli Kek
55min
Çilekli Yalancı Panna Cotta
3h 20min
Dereotlu ve Beyaz Peynirli Ekmek
1 Std. 20 Min
Kayısı Topu
20min
Elmalı Zencefilli Ballı Limonata
5 Min
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50min
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Žádné hodnocení
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1 Std. 50 Min
Bircher Müsli
12h 10min
Dereotlu Poğaça
45 Min
Sultan Lokumu
40min