Zařízení & příslušenství
Traditional Fried Rice
Příprava 5min.
Celkový 20min.
3 portions
Suroviny
-
garlic cloves15 g
-
shallots25 g
-
vegetable oil30 g
-
beef bakso (Indonesian meatball) cut in quarters140 g
-
cooked chicken meat shredded100 g
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
cooked basmati rice refrigerated overnight400 g
-
red bird's eye chillies cut in thin slices15 g
-
sweet soy sauce (Kecap Manis)50 g
-
fresh choy sum (chaisim), cut in 5 cm length50 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
crispy fried shallots20 g
-
sunny side eggs3
-
chicken stock powder½ tsp
-
garlic crackers to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1765 mg
Protein
30 g
Kalorie
2500 kJ /
598 kcal
Tuk
32 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
12 g
Sacharidy
51 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Culinary Heritage
9 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Meatballs in Tomato Sauce
1hod. 10min.
Nasi Goreng Kampung
40min.
Chicken adobo
30min.
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min.
Indonesian white spice paste
35min.
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15min.
Mee Goreng Mamak
20min.
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30min.
Indian Butter Chicken
1hod.
Salt Bread
2hod.
Kam Heong Chicken
1hod. 20min.
Sliced Fish Tofu Soup
2hod. 10min.