Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 garlic cloves
- 750 g boneless pork belly, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 250 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 500 g pork scotch fillet, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 500 g beef chuck steak or gravy beef, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 100 g pork fat, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 60 g water
- 2 tbsp dried mixed herbs of choice, to taste
- 2 tsp ground black pepper
- 1 tbsp sea salt
- sausage casings (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1410.2 kJ / 337 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 0.6 g
- Tuk
- 29.8 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 340.2 mg
Alternativní recepty
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 Std.
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1 Std. 45 Min
Mini herb and garlic pull apart bread
1 Std. 35 Min
Vanilla Syrup
40 Min
Waffle cones
35min
Caramel Éclairs
2 Std. 25 Min
Italian sausages
40 Min
Loukoumades (Greek doughnuts with honey and walnuts)
2 Std.
Brandy snaps
30 min
Beef Wellington
2 Std. 15 Min
Molten Lava Cake
45 Min
Soft Chinese bread rolls
1 Std. 20 Min