Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 garlic cloves
- 750 g boneless pork belly, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 250 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 500 g pork scotch fillet, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 500 g beef chuck steak or gravy beef, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 100 g pork fat, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 60 g water
- 2 tbsp dried mixed herbs of choice, to taste
- 2 tsp ground black pepper
- 1 tbsp sea salt
- sausage casings (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1410.2 kJ / 337 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 0.6 g
- Tuk
- 29.8 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 340.2 mg
Alternativní recepty
Italian sausages
40 min
Gluten Free Dinner Rolls
1h 55min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12 Std. 50 Min
Mistletoe Matcha Bread
2h 30 min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40 min
Taleggio cheese sauce
10min
Vanilla ice cream
12h
Sage and black garlic butter
10min
Breakfast crescents
3 Std. 5 Min
Cheesy pull-apart garlic bread
1h
Double Vanilla Ice Cream
12h
Freeform basic bread
1sa 35 dk