Zařízení & příslušenství
Madurese Chicken Satay
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 30min.
3 portions
Suroviny
Chicken Satay
-
chicken leg meat, skinless, boneless cut in cubes (2 cm)600 g
-
Indonesian white spice paste room temperature70 g
-
sweet soy sauce (Kecap Manis)60 g
-
chicken stock powder½ tsp
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground white pepper adjust to taste¼ tsp
Peanut Sauce
-
toasted peanuts (see tip)120 g
-
Indonesian white spice paste room temperature50 g
-
fresh red curly chillies cut in halves25 g
-
vegetable oil25 g
-
palm sugar20 g
-
sweet soy sauce (Kecap Manis)65 g
-
sugar10 g
-
fresh kaffir lime leaves cut in thin slices5
-
water500 g
-
chicken stock powder½ tsp
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground white pepper adjust to taste½ tsp
-
crispy fried shallots30 g
-
limau lime juice only3
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
3286 mg
Protein
54 g
Kalorie
4471 kJ /
1069 kcal
Tuk
69 g
Vláknina
16 g
Nasycený tuk
17 g
Sacharidy
70 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Culinary Heritage
9 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Kam Heong Chicken
1hod. 20min.
Hainanese chicken and rice
1hod. 50min.
Char Kway Teow
25min.
Prawn laksa (Chef Degan)
50min.
Indonesian red spice paste
45min.
Beef Rendang
1hod. 35min.
Indonesian yellow spice paste
40min.
Madurese chicken satay
1hod. 30min.
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min.
Indonesian white spice paste
35min.
Malaysian Spiced Fried Chicken
4hod. 50min.
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2hod. 30min.