Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chicken Satay
- 600 g chicken leg meat, skinless, boneless, cut in cubes (2 cm)
- 70 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 60 g sweet soy sauce (Kecap Manis)
- ½ tsp chicken stock powder
- ½ tsp salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
Peanut Sauce
- 120 g toasted peanuts (see tip)
- 50 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 25 g fresh red curly chillies, cut in halves
- 25 g vegetable oil
- 20 g palm sugar
- 65 g sweet soy sauce (Kecap Manis)
- 10 g sugar
- 5 fresh kaffir lime leaves, cut in thin slices
- 500 g water
- ½ tsp chicken stock powder
- ½ tsp salt, adjust to taste
- ½ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 30 g crispy fried shallots
- 3 limau lime, juice only
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4471 kJ / 1069 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 69 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 16 g
- Sodík
- 3286 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegetable Fritters
20 min
Prawn noodle curry
10 min
One Pot Chicken Rice
50min
Beef Rendang
1h 35 min
Madurese chicken satay
1h 30min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 Min
Hainanese chicken and rice
1h 50 min
Chilli-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Quick Beef Pho
45min
Seafood bisque
1h 10min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Pizza in Bianco
1h 20 min