![Crispy Roast Pork Belly Crispy Roast Pork Belly](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9955e78b040b3186e85bfb2c5df92580/Derivates/063a828d1d49f295ddd3108e5bea37a9dd3c5b77.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g pork belly, with skin (13 cm x 15 cm), skin pierced with a sharp knife
- 3 tbsp salt
- 1 tsp sugar
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 tsp five-spice powder
- 1000 g water
- 1 tbsp white vinegar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 566 kJ / 135 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 2627 mg
Alternativní recepty
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Braised pork belly
55 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Ginger Pork
25 Min