Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g pork belly, with skin (13 cm x 15 cm), skin pierced with a sharp knife
- 3 tbsp salt
- 1 tsp sugar
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 tsp five-spice powder
- 1000 g water
- 1 tbsp white vinegar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 566 kJ / 135 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 2627 mg
Alternativní recepty
Ginger sesame oil chicken
25 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15min
Soy Sauce Chicken
45 min
Braised pork belly
55 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3u. 40min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5 min
Pineapple Pork Ribs
1h 10 min