Crispy Roast Pork Belly

Crispy Roast Pork Belly

4.6 28 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 4hod. 25min
8 portions

Suroviny

  • pork belly, with skin (13 cm x 15 cm), skin pierced with a sharp knife
    1200 g
  • salt
    3 tbsp
  • sugar
    1 tsp
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    1 tbsp
  • five-spice powder
    1 tsp
  • water
    1000 g
  • white vinegar
    1 tbsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 135 kcal / 566 kJ
Protein 2 g
Tuk 13 g
Sacharidy 1 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 4.8 g
Sodík 2627 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...