Zařízení & příslušenství
Crispy Roast Pork Belly
Příprava 10min.
Celkový 4hod. 25min.
8 portions
Suroviny
-
pork belly, with skin (13 cm x 15 cm), skin pierced with a sharp knife1200 g
-
salt3 tbsp
-
sugar1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
five-spice powder1 tsp
-
water1000 g
-
white vinegar1 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
2627 mg
Protein
2 g
Kalorie
566 kJ /
135 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
4.8 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Let's Celebrate Chinese New Year
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Chicken and Chinese sausage rice
50min.
Pineapple Pork Ribs
1hod. 10min.
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min.
Luo bo gao (radish cakes)
25hod. 20min.
Sweet and sour pork ribs
40min.
Braised pork belly
55min.
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min.
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3hod. 40min.
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
9hod. 15min.
Salted Chicken
5hod. 10min.
Steamed Chicken with Dang Gui
1hod. 30min.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min.