
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g pork belly, with skin (13 cm x 15 cm), skin pierced with a sharp knife
- 3 tbsp salt
- 1 tsp sugar
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 tsp five-spice powder
- 1000 g water
- 1 tbsp white vinegar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 135 kcal / 566 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Sodík
- 2627 mg
Alternativní recepty
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15min
Korean fried chicken
4hod.
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1hod. 5min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Green Chillies With Pork Belly
25min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3hod. 40min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1hod. 15min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Korean beef bulgogi (TM6)
1hod. 30min
Sweet and sour pork ribs
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min