
Zařízení & příslušenství
Crispy Roast Pork Belly
Příprava 10min
Celkový 4hod. 25min
8 portions
Suroviny
-
pork belly, with skin (13 cm x 15 cm), skin pierced with a sharp knife1200 g
-
salt3 tbsp
-
sugar1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
five-spice powder1 tsp
-
water1000 g
-
white vinegar1 tbsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
135 kcal /
566 kJ
Protein
2 g
Tuk
13 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
4.8 g
Sodík
2627 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Let's Celebrate Chinese New Year
12 recept
Mezinárodní
Mezinárodní