Crispy Roast Pork Belly
TM6 TM5

Crispy Roast Pork Belly

4.9 (22 hodnocení)

Suroviny

  • 1200 g pork belly, with skin (13 cm x 15 cm), skin pierced with a sharp knife
  • 3 tbsp salt
  • 1 tsp sugar
  • 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 1 tsp five-spice powder
  • 1000 g water
  • 1 tbsp white vinegar

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
566 kJ / 135 kcal
Protein
2 g
Sacharidy
1 g
Tuk
13 g
Nasycený tuk
4.8 g
Vláknina
0 g
Sodík
2627 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty