Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g pork belly, with skin (13 cm x 15 cm), skin pierced with a sharp knife
- 3 tbsp salt
- 1 tsp sugar
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 tsp five-spice powder
- 1000 g water
- 1 tbsp white vinegar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 566 kJ / 135 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 2627 mg
Alternativní recepty
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Braised pork belly
55 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5 min.
Soy Sauce Chicken
45 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Ginger Pork
25 Min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 Std. 40 Min
Chicken and Pork Adobo
40 Min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min