Crispy Roast Pork Belly

Crispy Roast Pork Belly

4.6 32 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 4hod. 25min.
8 portions

Suroviny

  • pork belly, with skin (13 cm x 15 cm), skin pierced with a sharp knife
    1200 g
  • salt
    3 tbsp
  • sugar
    1 tsp
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    1 tbsp
  • five-spice powder
    1 tsp
  • water
    1000 g
  • white vinegar
    1 tbsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 2627 mg
Protein 2 g
Kalorie 566 kJ / 135 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 4.8 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...