
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 brin de basilic frais
- 15 g d'échalotes
- 30 g de pignons de pin grillés
- 1 gousse d'ail
- 60 g de pruneaux dénoyautés
- 140 g d'olives noires dénoyautées
- 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 10 g d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 137.8 kcal / 571 kJ
- Protein
- 1.5 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Sodík
- 770 mg
Alternativní recepty
Tapenade de tomates
5min
Tartinade d'artichaut à la tomate
2hod. 15min
Pesto tomates séchées, noix de cajou et parmesan
15min
Tartinable de crevettes aux épices cajun
10min
Tartinable aux radis et curry breton
20min
Houmous aux tomates séchées
10min
Tartinade concombre-ricotta
10min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2hod. 30min
Tartinade d'artichaut à la tomate
2hod. 15min
Fromage à tartiner ail et fines herbes
12hod. 5min
Tartinable de pois chiches au mélange du trappeur
10min
Rillettes de sardine à la marocaine
15min