Tapenade olives noires et pruneaux

Tapenade olives noires et pruneaux

4.5 69 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 10min.
6 portions

Suroviny

  • 1 brin de basilic frais
  • 15 g d'échalotes
  • 30 g de pignons de pin grillés
  • 1 gousse d'ail
  • 60 g de pruneaux dénoyautés
  • 140 g d'olives noires dénoyautées
  • 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
  • 10 g d'huile d'olive

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 770 mg
Protein 1.5 g
Kalorie 571 kJ / 137.8 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sacharidy 5.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...