Minigâteaux aux pommes sans gluten

Minigâteaux aux pommes sans gluten

3.0 2 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 55min.
8 portions

Suroviny

  • 145 g de farine d'amande et un peu pour les ramequins
  • 30 g de farine de noix de coco
  • 50 g d'huile de noix de coco
  • 40 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 45 g de poudre de stévia
  • 2 œufs
  • 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 1 pincée de sel
  • 170 g de pommes granny-smith coupées en morceaux
  • 50 g de beurre en morceaux, et un peu pour les ramequins
  • 30 g d'eau
  • 1 ½ c. à café de cannelle en poudre

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 146.8 mg
Protein 6.5 g
Kalorie 1106.2 kJ / 264.4 kcal
Tuk 23.1 g
Vláknina 4.6 g
Nasycený tuk 10.7 g
Sacharidy 15.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...