Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de parmesan, en morceaux
- 70 g d'échalotes
- 15 g d'huile d'olive
- 320 g de riz vénéré
- 680 g d'eau
- 140 g de vin blanc
- 4 filets de cabillaud (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 30 g de mascarpone
- 10 g de coriandre fraîche, pour la finition
- 10 g de charbon actif en poudre (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2547.8 kJ / 605 kcal
- Protein
- 40.3 g
- Sacharidy
- 61.5 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 479.3 mg
Alternativní recepty
Papillote d'églefin sauce satay
40min
Riz pilaf aux épinards, œufs mollets et aneth
30min
Curry thaï de thon, lait de coco et riz
25min
Soupe de nouilles Soba
9 Std.
Soupe froide au kimchi 🌶️🌶️
10 min
Shabu-Shabu (fondue japonaise)
1 godz.
Œufs cocotte aux asperges, blé aux légumes
1 godz. 30 min
Pavé d'espadon et crudités à la thaïe
1 godz. 35 min
Riz complet végétarien
40min
Nouilles de riz aux crevettes, lait de coco et brocoli
30min
Thon sous-vide au beurre citron
30min
Saumon à la sauce japonaise et légumes verts
30min