
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de parmesan en morceaux
- 70 g d'échalotes
- 15 g d'huile d'olive
- 320 g de riz vénéré
- 680 g d'eau
- 140 g de vin blanc
- 4 filets de cabillaud (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 30 g de mascarpone
- 10 g de coriandre fraîche pour la finition
- 10 g de charbon actif en poudre (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 605 kcal / 2547.8 kJ
- Protein
- 40.3 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 61.5 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Sodík
- 479.3 mg
Alternativní recepty
Saumon aux asperges, sauce aux câpres et riz au cumin
30min
Tagliolini au cabillaud et au combava
25min
Shabu-Shabu (fondue japonaise)
1hod.
Cabillaud aux choux, gremolata à l'orange et au persil
40min
Filet de bar, sauce vierge et riz gluant
8hod. 40min
Omelette aux champignons et aux herbes
30min
Thon mariné à l'asiatique snacké
45min
Riz au pak-choï et jambon
40min
Bâtonnets de tofu panés et frites de patate douce
55min
Omelette jambon-épinards
35min
Cabillaud au soja et au gingembre
40min
Saumon vapeur, sauce céleri et taboulé
45min