Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de parmesan, en morceaux
- 70 g d'échalotes
- 15 g d'huile d'olive
- 320 g de riz vénéré
- 680 g d'eau
- 140 g de vin blanc
- 4 filets de cabillaud (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 30 g de mascarpone
- 10 g de coriandre fraîche, pour la finition
- 10 g de charbon actif en poudre (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2547.8 kJ / 605 kcal
- Protein
- 40.3 g
- Sacharidy
- 61.5 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 479.3 mg
Alternativní recepty
Saumon vapeur et purée de petits pois
30 Min
Curry de crevettes et riz basmati
30 Min
Cabillaud à la vapeur mariné à l'aneth
45min
Riz noir aux moules, lardons et tomates cerise
50 Min
Filet de bar, sauce vierge et riz gluant
8h 40min
Saumon à la sauce japonaise et légumes verts
30 Min
Riz noir à la mangue et au saumon
45min
Poisson vapeur au citron et légumes
40 λεπτ.
Eclosion sur son lit de verdure (zone 7)
1h 30min
Cabillaud vapeur au paprika, quinoa et courgettes
30 Min
Risotto milanais au safran
30 Min
Cabillaud au soja et au gingembre
40 λεπτ.