Kompatibilní verze
Carpaccio de bœuf, pesto de roquette, pecorino et caviar d'aubergines
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g d'aubergines, pelées et coupées en dés
- 5 gousses d'ail
- 60 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à soupe de graines de sésame
- 100 g de pecorino
- 150 g de roquette
- 20 g de jus de citron
- 350 g de viande de bœuf, coupée en tranches fines
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1895 kJ / 452 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carpaccio de courgettes, mozzarella et pesto
20min
Tartare de veau à l'italienne, salade de fenouil
1h 45 min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40min
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1h 25min
Tartare de dorade à la thaïe
1h 15min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2sa 35 dk
Sauce tartare
10min
Sauce vierge
10min
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1h
Sauce aillée à la menthe
20min
Sauce chimichurri
5min
Salade César
30min