Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 brins de romarin frais
- 2 brins de persil frais
- 80 g de graines de moutarde
- 2 brins de menthe fraîche
- 30 g de graines de cumin
- 20 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1500 g de gigot d'agneau désossé, coupé en morceaux
- 10 g de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2938 kJ / 702.8 kcal
- Protein
- 84.5 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 35.8 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 627.5 mg
Alternativní recepty
Couscous à l'agneau et semoule complète
1 Std. 35 Min
Ragoût de champignons, saucisses et l'orge
55 Min
Tagliolini aux truffes
Žádné hodnocení
Sopa de Lima à la mode du Yucatan
40min
Soupe de poireaux au haché (végétal ou bœuf)
Žádné hodnocení
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
Žádné hodnocení
Sauté de champignons
55 Min
Riz au poulet de Hainan, soupe de légumes et œuf à la vapeur
1 Std. 25 Min
Riz blanc au citron et à l'ail
35min
Courge poivrée farcie faible en glucides
1 godz. 20 min
Bouillon de volaille riche en collagène
12h 10 min.
Travers de porc sauce au café
40min