Gigot d'agneau sous-vide

Gigot d'agneau sous-vide

3.0 1 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 5hod. 15min.
4 portions

Suroviny

  • 80 g de graines de moutarde
  • 30 g de graines de cumin
  • 20 g d'huile d'olive
  • 3 pincées de sel
  • 2 brins de romarin frais
  • 2 brins de persil frais
  • 2 brins de menthe fraîche
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 1500 g d'eau
  • 1500 g de gigot d'agneau désossé coupé en morceaux
  • 30 g de jus de citron
  • 10 g de beurre

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 627.5 mg
Protein 84.5 g
Kalorie 2938 kJ / 702.8 kcal
Tuk 35.8 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 10 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...