Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 brins de romarin frais
- 2 brins de persil frais
- 80 g de graines de moutarde
- 2 brins de menthe fraîche
- 30 g de graines de cumin
- 20 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1500 g de gigot d'agneau désossé, coupé en morceaux
- 10 g de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2938 kJ / 702.8 kcal
- Protein
- 84.5 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 35.8 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 627.5 mg
Alternativní recepty
Poires au sirop sous-vide
45min
Cuisses de poulet sous-vide
1h 30min
Purée de pomme de terre et merguez
55min
Bœuf à la bière et au pain d'épices
3 Std. 30 Min
Betteraves Sous vide
40min
Ris de veau aux oignons nouveaux
3 Std.
Caramel liquide
35min
Bouillon de bœuf
3 Std. 50 Min
Pêches à la vapeur
25min
Calamars sous-vide
4h 15min
Bar et fenouils caramélisés
1 Std. 15 Min
Rôti de bœuf, frites de patate douce et rémoulade au cerfeuil
1h 30min