
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 brins de romarin frais
- 2 brins de persil frais
- 80 g de graines de moutarde
- 2 brins de menthe fraîche
- 30 g de graines de cumin
- 20 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1500 g de gigot d'agneau désossé coupé en morceaux
- 10 g de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 702.8 kcal / 2938 kJ
- Protein
- 84.5 g
- Tuk
- 35.8 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Sodík
- 627.5 mg
Alternativní recepty
Fond de légumes (végane)
30min
Fajitas au poulet et aux champignons
1hod.
Couronne de challah au sésame avec œufs de Pâques
1hod. 45min
Burger sur le gril, pommes de terre rouges et mayonnaise à l'ail
1hod. 20min
Mijoté d'agneau, pommes de terre, petits pois, carottes et fregola sarda
1hod. 15min
Pizza aux palourdes
1hod. 45min
Boulettes de viande à la sauce tomate
3hod. 40min
Soupe non mixée au poulet, petites pâtes et légumes
1hod. 10min
Riz cantonais aux crevettes
50min
Canard laqué et purée de vitelotte
35min
Agneau à la méditerranéenne cuisson lente
6hod. 45min
Boulettes de viande, pommes de terre et poivrons à la sauce tomate
45min