Kompatibilní verze
Filet de bœuf saignant à la citronnelle et au basilic (cuisson sous-vide)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g d'eau
- 300 g de filet de bœuf
- ½ tige de citronnelle fraîche
- 2 - 3 feuilles de basilic frais
- 1 - 2 cm de galanga
- 10 - 20 g d'huile végétale
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1412 kJ / 339.5 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 23.5 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 126.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saumon teriyaki sous-vide
1 godz. 20 min
Filet de bœuf avec riz, amandes et canneberges (Métrique)
1h
Poulet sauce à la moutarde et soupe aux légumes (TM6 Metric)
40 min
Sous-vide médaillons de veau
1sa 55 dk
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2h 25min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2h 40min
Filet de porc bardé et son beurre aromatisé
1 godz. 45 min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 godz. 10 min
Ragoût de bœuf à la bière et colcannon
4 godz. 40 min
Poitrine de porc, nouilles ramen et sauce barbecue
4h 25min
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1 godz. 45 min
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2 godz. 20 min