Kompatibilní verze
Filet de bœuf saignant à la citronnelle et au basilic (cuisson sous-vide)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g d'eau
- 300 g de filet de bœuf
- ½ tige de citronnelle fraîche
- 2 - 3 feuilles de basilic frais
- 1 - 2 cm de galanga
- 10 - 20 g d'huile végétale
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1412 kJ / 339.5 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 23.5 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 126.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20 min
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.
Sous-vide médaillons de veau
1 godz. 55 min
Sauce soubise
30 min
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2h 20 min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2h 10 min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Chutney d'oignon rouge
24 Std.
Bœuf sauce au whisky avec des pommes de terre
2h 40 min
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2 godz. 30 min
Bœuf Stroganoff
1 Std.