Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ¼ de bouquet de persil frais
- ¼ de bouquet d'estragon frais
- ¼ de bouquet de cerfeuil frais
- 1 c. à soupe de cornichons au vinaigre, coupés en deux
- 1 c. à soupe de câpres au vinaigre
- 1 c. à soupe de moutarde
- 1 jaune d'œuf
- du sel
- du poivre moulu
- 70 g d'huile de colza
- 1 c. à café rase de piment d'Espelette
- huile de friture
- 100 g de farine de blé
- 500 g de petits anchois frais, vidés
- fleur de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2395 kJ / 571 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce yakitori
5 Min
Oignons fermentés (avec Cutter)
Žádné hodnocení
Dorer 250 g de bœuf en cubes (bien cuit)
10 Min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15 Min
Croquettes de crevettes
14h 30min
Salade de poulpe sous-vide
8h
Ravioles végétales de moules, crémeux à l’ail d’Arleux
50min
Escalopes de foie gras panées aux kumquats
35min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 godz. 25 min
Ormeaux à la persillade verte
30 Min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15 Min
Carré d'agneau en croûte
55 Min