
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ¼ de bouquet de persil frais
- ¼ de bouquet d'estragon frais
- ¼ de bouquet de cerfeuil frais
- 1 c. à soupe de cornichons au vinaigre coupés en deux
- 1 c. à soupe de câpres au vinaigre
- 1 c. à soupe de moutarde
- 1 jaune d'œuf
- du sel
- du poivre moulu
- 70 g d'huile de colza
- 1 c. à café rase de piment d'Espelette
- huile de friture
- 100 g de farine de blé
- 500 g de petits anchois frais vidés
- fleur de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 571 kcal / 2395 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 42 g
- Sacharidy
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ormeaux à la persillade verte
30min
Filet de bœuf et son beurre à l'ail et aux fines herbes
2hod. 15min
Oignons hachés
5min
Salade de poulpe sous-vide
8hod.
Légumes croquants
1hod.
Spaghetti aux palourdes et à l'encre de seiche
40min
Dos de cabillaud en panure d'herbes, raviole et bouillon végétal (Demi-finale Thermostars 2017)
2hod.
Mayonnaise aux herbes
15min
Sauce vierge
10min
Fricassée de chanterelles, sauce ciboulette
30min
Tagliatelle au basilic sauce olives et tomates
1hod. 25min
Beignets de poisson et sauce tartare
50min