Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de beurre
- 30 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille
- 2 bâtons de cannelle
- 6 poires, coupées en deux et égrainées
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- glace à la vanille, pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 874.3 kJ / 209.5 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 8.8 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 19.8 mg
Alternativní recepty
Foie gras sous-vide
72h
Paillassons de pommes de terre
35 min
Salade de fruits cuits sous-vide
40 min
Caramel liquide
35 min
Epaule de chevreau roulée au pesto
Brak ocen
Poires sous-vide à la cannelle
2u. 5min
Caramel liquide
25 min
Sauce au caramel
1h 30min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 min
Sauce caramel au café
45 min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 min
Faire sauter 200 g de pommes
15min