Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 200 g de beurre mou, et un peu pour le moule
- 150 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 1 pincée de sel
- 400 g de farine de blé
- 1 c. à soupe de levure chimique
La garniture
- 700 g de pâte de coing, coupée en morceaux
- 70 g de vin doux sucré (Porto, Marsala par ex.)
- 1 blanc d'œuf, pour le brossage
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3448 kJ / 824 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 134 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5min
Ile flottante à la réglisse
35 Min
Cake au citron vert
1h
Crêpes de courgette aux légumes d'été
1h
Mayonnaise à la tomate
10 Min
Cake marbré chocolat et courge
1 Std. 45 Min
Gâteau roulé au café
2 Std. 30 Min
Cake aux fruits secs
2 Std.
Confiture fraise et sureau
9h 15min
Cake au café et aux noix
1h 10min
Cake aux figues
1h 10min
Tarte aux abricots
1h 10min