Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 200 g de beurre mou, et un peu pour le moule
- 150 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 1 pincée de sel
- 400 g de farine de blé
- 1 c. à soupe de levure chimique
La garniture
- 700 g de pâte de coing, coupée en morceaux
- 70 g de vin doux sucré (Porto, Marsala par ex.)
- 1 blanc d'œuf, pour le brossage
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3448 kJ / 824 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 134 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau aux abricots et aux amandes
50 min
Cake aux abricots et au citron
55 min
Cake aux fruits confits
4 godz. 30 min
Tartelettes aux abricots et au romarin
1 godz. 45 min
Tourte aux pommes et fruits rouges
3 Std. 25 Min
Brioche à la crème de whisky
3h 35min
Tarte aux mûres et cardamome
2h 25min
Carré au citron, miel et huile d'olive
2sa 30 dk
Gelée et pâte de coing
24h
Pâte de coings
1 godz. 45 min
Gelée de coing et pâte de fruits
72h
Gelée de coing
1h