Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 60 g di burro a pezzi + q.b.
- 125 g di biscotti secchi, tipo Digestive a pezzi
- 15 g di zucchero
Coulis di frutti di bosco
- 100 g di frutti di bosco misti
- 40 g di zucchero
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Crema al formaggio
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 40 g di panna (min. 30% di grassi)
- 70 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 1 uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2034.5 kJ / 486.3 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 34.1 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 238.8 mg
Alternativní recepty
Torta natalizia
3h 25 min
New York cheesecake
6h 30 min
Limonata alle viole
10 min
Gelatina di agrumi e ananas con salsa al pepe e rosa
1h 50 min
Mango cake
3h 30 min
Cioccolatini ripieni al burro di arachidi
1h 30 min
Dessert al caramello salato e cioccolato
3h 30 min
Crumble di panettone con crema al mascarpone e miele
20 min
Bignè craquelin
2 godz.
Crostata ai 3 cioccolati (senza glutine) di Damiano Carrara
4h
Cotton Japanese cheesecake
2 godz.
Cheesecake monoporzione al limone con coulis di lamponi
2 godz. 30 min