Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa di media dimensione (vedere consigli)
Gnocchi di patate
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di acqua
- 350 - 360 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Besciamella
15 Min
Besciamella
15 Min
Purè di patate (TM6)
1 Std.
Crespelle con radicchio e noci
2 Std.
Tortelli di patate parmensi
1h 30min
Passatelli in brodo di cappone
4h 20min
Crespelle ai funghi
1h 30min
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1 Std.
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min
Focaccia genovese (TM6)
5 Std.
Tagliatelle al ragù
1 Std. 10 Min