Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache chocolat et réglisse
- 30 g de bonbons à la réglisse, type "Stoptou"
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
Le pailleté chocolat
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao
- 20 g de beurre
- 100 g de crêpes dentelle, type Gavottes®
La crème à la réglisse
- 30 g de bonbons à la réglisse, type "Stoptou"
- 120 g de crème liquide 35% m.g.
Le dressage
- feuilles de menthe fraîche, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3295.5 kJ / 794 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 52.8 g
- Tuk
- 58.3 g
- Nasycený tuk
- 38 g
- Vláknina
- 10.2 g
- Sodík
- 70.8 mg
Alternativní recepty
Croustade gasconne aux pommes
45 Min
Crème dessert saveur madeleine
20 min
Terrine de fromage frais aux herbes
2h 20 min
Cromesquis de poisson
1h 50 min
Croustillant poire-chocolat
1 Std. 10 Min
Tartelette sans cuisson, saumon et aneth
1 Std. 15 Min
Minibrochettes de saumon, ananas et crevette
1 Std. 35 Min
Verrine pêche, fraise et pesto de menthe
20 min
Carpaccio de bar et glace au fromage blanc citronné
8h 25min
Bûche de la mer
13h
Camembert aux fruits secs façon nougat
40 Min
Iles flottantes à la pistache
1 Std.