Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache chocolat et réglisse
- 30 g de bonbons à la réglisse, type "Stoptou"
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
Le pailleté chocolat
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao
- 20 g de beurre
- 100 g de crêpes dentelle, type Gavottes®
La crème à la réglisse
- 30 g de bonbons à la réglisse, type "Stoptou"
- 120 g de crème liquide 35% m.g.
Le dressage
- feuilles de menthe fraîche, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3295.5 kJ / 794 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 52.8 g
- Tuk
- 58.3 g
- Nasycený tuk
- 38 g
- Vláknina
- 10.2 g
- Sodík
- 70.8 mg
Alternativní recepty
Succès praliné
1 Std. 40 Min
Cristallisation du chocolat
15 menit
Sauce au caramel
1h 30 min
Magret de canard à la courge et orange sous-vide
1h 25 min
Saumon mariné sous-vide et galette de pomme de terre
1h 20 min
Entremets vanille-caramel
2h
Granité noix de coco, ananas et rhum
5min
Nage de crustacés au champagne
1h 5 min
Pannacotta pamplemousse-coco
3h 25min
Demi-sphère vanille-caramel
7h 30min
Lemon curd Mode Sauce
20 min
Délice pomme-speculoos
12h