
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache chocolat et réglisse
- 30 g de bonbons à la réglisse type "Stoptou"
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
Le pailleté chocolat
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao
- 20 g de beurre
- 100 g de crêpes dentelle, type Gavottes®
La crème à la réglisse
- 30 g de bonbons à la réglisse type "Stoptou"
- 120 g de crème liquide 35% m.g.
Le dressage
- feuilles de menthe fraîche pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 794 kcal / 3295.5 kJ
- Protein
- 9.3 g
- Tuk
- 58.3 g
- Sacharidy
- 52.8 g
- Vláknina
- 10.2 g
- Nasycený tuk
- 38 g
- Sodík
- 70.8 mg
Alternativní recepty
Dôme de fruits en gelée
3hod. 20min
Pavlova en verrine
14hod. 30min
Parfait glacé au chocolat
12hod. 20min
Semifreddo myrtilles et meringues
6hod. 30min
Gâteau mousse au praliné
13hod.
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4hod. 35min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55min
Cheesecake aux radis
3hod. 35min
Le vendômois
5hod.
Pavlova à l'ananas
3hod. 30min
Pannacottas after eight
5hod. 35min
Délice pomme-speculoos
12hod.