Crousti chocolat et crème à la réglisse

Crousti chocolat et crème à la réglisse

3.8 15 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 35min.
6 portions

Suroviny

La ganache chocolat et réglisse
  • 30 g de bonbons à la réglisse type "Stoptou"
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 150 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
Le pailleté chocolat
  • 100 g de chocolat noir 70% de cacao
  • 20 g de beurre
  • 100 g de crêpes dentelle, type Gavottes®
La crème à la réglisse
  • 30 g de bonbons à la réglisse type "Stoptou"
  • 120 g de crème liquide 35% m.g.
Le dressage
  • feuilles de menthe fraîche pour la finition

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 70.8 mg
Protein 9.3 g
Kalorie 3295.5 kJ / 794 kcal
Tuk 58.3 g
Vláknina 10.2 g
Nasycený tuk 38 g
Sacharidy 52.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...