Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache chocolat et réglisse
- 30 g de bonbons à la réglisse, type "Stoptou"
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
Le pailleté chocolat
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao
- 20 g de beurre
- 100 g de crêpes dentelle, type Gavottes®
La crème à la réglisse
- 30 g de bonbons à la réglisse, type "Stoptou"
- 120 g de crème liquide 35% m.g.
Le dressage
- feuilles de menthe fraîche, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3295.5 kJ / 794 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 52.8 g
- Tuk
- 58.3 g
- Nasycený tuk
- 38 g
- Vláknina
- 10.2 g
- Sodík
- 70.8 mg
Alternativní recepty
Tartelette sans cuisson, saumon et aneth
1h 15 min
Mont-Blanc glacé
4h 20min
Tarte au citron destructurée
20 min
Dôme de carotte épicée au chèvre sur sablé parmesan
3h 15 min
Mousse de pomme au caramel beurre salé
12h
Demi-sphère vanille-caramel
7 Std. 30 Min
Crème dessert au caramel
1h
Bouchées de pannacotta d'artichaut sur biscuits aux noix
5 Std. 45 Min
Parfait au caramel
7 Std.
Cheesecake aux radis
3 godz. 35 min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55min
Chips aux graines et rillettes de thon au citron vert
45min