Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 810 g de lait
- 315 g de farine de blé
- 110 g de sucre en poudre
- 150 g de beurre, coupé en parcelles
- 5 g de sel
- 5 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 20 g de fécule de maïs
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1534.6 kJ / 367 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 18.8 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 403.5 mg
Alternativní recepty
Gâteau aux blancs d'œufs
35min
Julekake (brioche norvégienne)
2h 50min
Pasteras aux pommes
25min
Couronnes de Pâques
3u. 45min
Jolakaka (cake islandais de Noël)
1h 30 min
Tarte au sucre
4h
Kampanisu (biscuits finlandais)
30min
Palets solognots
1u.
Gâteau de pain perdu aux framboises
35min
Paris-Deauville
12h
Fouace
3h 15min
Gâteau de ménage
2u. 45min