Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g d'eau
- 1 araignée de mer (taille adaptée à celle du Varoma)
- 100 g de fromage frais, type St Môret
- 1 œuf
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- le zeste d'un citron jaune non traité, râpé
- 40 g de beurre
- ½ paquet de pâte filo (ou phyllo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 424.3 kJ / 102 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Tuk
- 6.3 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 194.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Moules farcies au beurre d'ail
35min
Marmite aux palourdes
1 godz. 50 min
Riz à la morue et aux moules
50 min
Brioche feuilletée tressée
17 Std. 45 Min
Poisson grillé à l'africaine avec riz et salade de tomates
45 Min
Feuilleté de saint-jacques au chou vert
1h 25min
Croustades de pomélo au sabayon et sésame noir
40min
Poulet yassa
12 godz.
Travers de porc sauce barbecue
4h 25min
Gland à la pistache
1h 30min
Flans coco-Passion
1h
Brandade de morue et persillade
50 min