Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g d'eau
- 1 araignée de mer (taille adaptée à celle du Varoma)
- 100 g de fromage frais, type St Môret
- 1 œuf
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- le zeste d'un citron jaune non traité, râpé
- 40 g de beurre
- ½ paquet de pâte filo (ou phyllo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 424.3 kJ / 102 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Tuk
- 6.3 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 194.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nage de moules, poireaux et champignons au curcuma
55min
Bisque de saint-jacques, crostini au romarin et huile d'olive au citron
5h 10min
Riz à la morue et aux moules
50min
Brochettes de filets de sardine
1h 25min
Noix de saint-jacques aux crosnes et moelle de bœuf
2 godz. 30 min
Crabes farcis
1 godz. 15 min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 min
Spaghetti aux fruits de mer express
1h 10min
Sauce dieppoise
35min
Sauce Messine
10min
Raie aux câpres
45 min
Beurre d'escargot
10min