Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les brioches
- 30 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 250 g de farine
- 1 pincée de sel
- 30 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- beurre, pour les moules
- 1 jaune d'œuf, pour la dorure
- 1 c. à soupe de lait, pour la dorure
La garniture
- 8 asperges vertes, coupées en fins tronçons
- 4 œufs
- 4 c. à soupe bombées de crème fraîche épaisse
- sel
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2825 kJ / 676 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 40 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé à la fourme d'Ambert
40min
Tarte au parmesan et légumes frais
1h 20 min
Soufflé au poivron et coulis assorti
2h
Blinis d'asperges, dip de jambon
30min
Eclairs guacamole et crabe
1h 10min
Opéra de foie gras
24h
Blinis de pomme de terre au saumon fumé
35 Min
Œuf poché sauce meurette
1h
Framboisier
1h
Ravioles au poulet et au basilic
1h
Menu light - Blinis au poisson fumé, pickles d'oignon rouge et chantilly au citron
2h
Eclairs au foie gras
3h 15 min