Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 克 洋蔥, 切塊
- 130 克 紅蘿蔔, 切丁
- 20 克 油
- 10 克 乾香菇, 泡軟,切丁
- 170 克 熟竹筍, 切丁
- 20 克 蠔油
- ¼ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 醬油
- 1 茶匙 黑胡椒粉
- 150 克 白米,任一種類, 洗淨,浸泡1小時
- 100 克 去皮雞胸肉, 切小塊
- 130 克 雞高湯
- 1000 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1054 kJ / 252 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 39.2 g
- Tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 2.9 g