Zařízení & příslušenství
竹筍雞肉煲飯
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 25min.
4 人份
Suroviny
-
洋蔥 切塊100 克
-
紅蘿蔔 切丁130 克
-
油20 克
-
乾香菇 泡軟,切丁10 克
-
熟竹筍 切丁170 克
-
蠔油20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
醬油½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
白米,任一種類 洗淨,浸泡1小時150 克
-
去皮雞胸肉 切小塊100 克
-
雞高湯130 克
-
水1000 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
10.6 g
Kalorie
1054 kJ /
252 kcal
Tuk
5.9 g
Vláknina
2.9 g
Sacharidy
39.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan