Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 克 雞胸肉 ,切塊(約3公分)
- 1 大匙 醬油 ,需多備一些調味用
- 1 茶匙 糖
- 1 茶匙 太白粉
- 1 大匙 米酒
- 1 ⅛ 茶匙 白胡椒粉
- 2 顆 蛋 ,打散
- ¼ 茶匙 鹽
- 1100 克 水
- 120 克 米 ,洗淨、瀝乾
- 5 克 蒜頭
- 1 大匙 油
- 100 克 青江菜 ,切段
- 2 大匙 XO醬
- 5 克 蔥 ,切蔥花
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1367.7 kJ / 327.3 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Sacharidy
- 39.7 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g