Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g ghimbir proaspăt, tăiat felii (2 mm)
- 120 g ceapă, tăiată jumătăți
- 1 chilli roșu, proaspăt, curățat de semințe, tocat grosier
- 25 g ulei vegetal
- 180 g ardei grași, tăiați cuburi (aprox. 2 cm)
- 120 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate felii (0,5 cm)
- 80 g morcovi, tăiați cuburi (aprox.1 cm)
- 250 g orez prefiert, brun
- 400 g apă
- 50 g sos de soia
- 20 g sos de stridii
- 1 linguriță ulei brun de susan, plus stropit
- 1 linguriță sare
-
½
linguriță piper alb măcinat
nebo ½ linguriță piper negru măcinat - 1 - 2 linguri ulei vegetal
- 4 ouă
- germeni de fasole, pentru servit
- ceapă verde, pentru decor
- semințe de susan, pentru presărat deasupra
- Nutriční hodnoty
- na 4 porții
- Kalorie
- 4875.8 kJ / 1165.4 kcal
- Protein
- 41.9 g
- Sacharidy
- 112.9 g
- Tuk
- 61.9 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 10.4 g
- Sodík
- 5953.4 mg
Alternativní recepty
Orez brun, cu bobul lung, fiert
55min
Orez cremos, vegetarian
25min
Curry cu năut
35min
Ouă în aluat de falafel, cu sos de iaurt
55min
Supă cu varză kale și avocado
Brak ocen
Tagine cu legume și năut
50min
Bolul lui Buddha cu falafel de linte și rodie
24 Std. 50 Min
Pizza fără gluten,cu ierburi aromate
Brak ocen
Mei cu pudră de curry și pui
35min
Orez tip jasmine, fiert
35min
Orez cantonez
25min
Curcan cu legume la borcan, cu orez
1 Std. 10 Min