![Orez brun vegetarian Orez brun vegetarian](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/91bae76a-d239-4de7-b6ee-4e4067cc6e37/Derivates/8e9f7670-1a43-403f-86d5-f8c87d569c54.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g ghimbir proaspăt, tăiat felii (2 mm)
- 120 g ceapă, tăiată jumătăți
- 1 chilli roșu, proaspăt, curățat de semințe, tocat grosier
- 25 g ulei vegetal
- 180 g ardei grași, tăiați cuburi (aprox. 2 cm)
- 120 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate felii (0,5 cm)
- 80 g morcovi, tăiați cuburi (aprox.1 cm)
- 250 g orez prefiert, brun
- 400 g apă
- 50 g sos de soia
- 20 g sos de stridii
- 1 linguriță ulei brun de susan, plus stropit
- 1 linguriță sare
-
½
linguriță piper alb măcinat
nebo ½ linguriță piper negru măcinat - 1 - 2 linguri ulei vegetal
- 4 ouă
- germeni de fasole, pentru servit
- ceapă verde, pentru decor
- semințe de susan, pentru presărat deasupra
- Nutriční hodnoty
- na 4 porții
- Kalorie
- 4875.8 kJ / 1165.4 kcal
- Protein
- 41.9 g
- Sacharidy
- 112.9 g
- Tuk
- 61.9 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 10.4 g
- Sodík
- 5953.4 mg
Alternativní recepty
Orez cremos, vegetarian
25 min
Salată de varză cu dressing de morcovi și ghimbir
Žádné hodnocení
Miel în crustă de verdeață cu piure de mazăre și sparanghel
50 Min
Tort Simnel
Žádné hodnocení
Carne de porc gătită lent în salsa verde
Žádné hodnocení
Curcubeu la micul dejun
Žádné hodnocení
Unt cu căpșune și cimbru
Žádné hodnocení
Sandviciuri calde, cu brânză și ciuperci
2h 10min
Terci de griș cu cambulă (7-9 luni)
Žádné hodnocení
Ravioli cu ricotta și sos de vinete
1 Std. 40 Min
Orez cu carne de vită și broccoli
50 Min
Orez brun, cu bobul lung, fiert
55 min