
Zařízení & příslušenství
Paste cu legume
Příprava 20min
Celkový 45min
4 porții
Suroviny
-
parmezan tăiat bucăți (2 cm)50 g
-
unt, nesărat sau sărat30 g
-
sare2 linguriță
-
dovleac plăcintar curățat, semințele scoase, tăiat bucăți (2 cm)400 g
-
semințe de pin, crude20 g
-
ciuperci brune, proaspete feliate (cca. 5 mm)100 g
-
frunze de spanac proaspăt150 g
-
apă1200 g
-
paste uscate, tip pappardelle250 g
-
fulgi de chilli10 g
Nutriční hodnoty na 1 porție
Kalorie
435.3 kcal /
1821 kJ
Protein
16.3 g
Tuk
14.5 g
Sacharidy
63.3 g
Vláknina
5.8 g
Nasycený tuk
6.5 g
Sodík
1.3 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Iarna în farfurie
10 recept
Mezinárodní
Mezinárodní