Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g parmezan, tăiat bucăți (2 cm)
- 30 g unt, nesărat sau sărat
- 2 linguriță sare
- 400 g dovleac plăcintar, curățat, semințele scoase, tăiat bucăți (2 cm)
- 20 g semințe de pin, crude
- 100 g ciuperci brune, proaspete, feliate (cca. 5 mm)
- 150 g frunze de spanac proaspăt
- 1200 g apă
- 250 g paste uscate, tip pappardelle
- 10 g fulgi de chilli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1821 kJ / 435.3 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 63.3 g
- Tuk
- 14.5 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 1.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto cu calmar și crevete
1 Std.
Salată cu quinoa și fasole verde
30 Min
Crevete cu paste și mazăre
40min
Melci din omletă, umpluți cu spanac
45 Min
Pennette cu șofran și crevete
30 Min
Orez mediteranean, cu fructe de mare și chorizo
1 Std. 5 Min
Dovlecei sotați (200 g)
20min
Risotto cu mix de fructe de mare
Žádné hodnocení
Plăcințele cu carne și rozmarin
Žádné hodnocení
Supă cu ciuperci shiitake
35min
Tartă cu dovleac
5 godz. 50 min
Paste cu fenicul și sos de roșii
45 Min