Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g parmezan, tăiat bucăți (2 cm)
- 30 g unt, nesărat sau sărat
- 2 linguriță sare
- 400 g dovleac plăcintar, curățat, semințele scoase, tăiat bucăți (2 cm)
- 20 g semințe de pin, crude
- 100 g ciuperci brune, proaspete, feliate (cca. 5 mm)
- 150 g frunze de spanac proaspăt
- 1200 g apă
- 250 g paste uscate, tip pappardelle
- 10 g fulgi de chilli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1821 kJ / 435.3 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 63.3 g
- Tuk
- 14.5 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 1.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crevete cu paste și mazăre
40 Min
Tocăniță de legume cu mămăligă cremoasă
50 Min
Gulaș de vită cu găluști de pâine
1h 30min
Cartofi dulci și fasole neagră cu chilli
40 Min
Orez cu roșii
30 Min
Penne și legume
35 Min
Batoane cu quinoa
24óra
Scoici prăjite cu piure de cartofi dulci
30 Min
Tagliatelle cu hribi
1 Std.
Bolul cu ton și avocado
45 Min
Penne cu mazăre, ciuperci și speck
30 Min
Orez alb, cu bobul lung, fiert
35 Min