Kompatibilní verze
Sparanghel, orez cu parmezan și sos zabaglione cu lămâie
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g parmezan, tăiat bucăți
- 1200 g apă
-
1
linguriță concentrat pastă de legume,
nebo 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l) - 200 g orez tip basmati
- 500 - 700 g sparanghel verde
- 40 g ulei de măsline extravirgin
Sosul zabaglione cu lămâie
- 4 gălbenușuri
- ½ linguriță sare
- 1 priză piper negru măcinat
- 10 g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1685 kJ / 403 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Sparanghel sous-vide
Brak ocen
Boeuf bourguignon; Budincă de lămâie cu sirop de lămâie
Brak ocen
Somon cu portocale și cușcuș din broccoli
25 min
Cod de Crăciun la cuptor (Portugalia)
1h 15min
Farfalle cu sparanghel, pancetta și șofran
35 min
Supă cu broccoli și linte roșie
30 min
Pilaf de grâu, cu pui și struguri
45 min
Cod cu fistic și cușcuș
Brak ocen
Tocăniță de vită cu cușcuș perlat, în stil oriental
40 min
Cannelloni cu spanac și ricotta
1 godz. 30 min
File de somon cu hrișcă și sparanghel
40 min
Tagliatelle cu hribi
1h