Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 50 g queijo parmesão
- 5 g tomilho-limão
- 550 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 500 g espargos cortados em pedaços
- 30 g chalota
- 50 g manteiga
- 525 g leite evaporado
- 80 g amido de milho
- ½ limão, só o sumo
Crepes
- 50 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 700 g leite
- 250 g farinha
- 4 ovos
- 1 c. chá de sal
- Alho-francês cortado em tiras longitudinais q.b. p/ fechar as trouxas
- Água q.b. p/ escaldar
- Azeite q.b. p/ untar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1569 kJ / 375 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Baguetes com azeite, alho e coentros
No ratings
Quiche de espinafres com base de batata
No ratings
Bolo de crepes com avelãs caramelizadas
55 Min
Tartes de alho-francês e cenoura
1 Std. 15 Min
Bucatini
1h
Bolo xadrez
1 Std. 40 Min
Bolo Alasca
8sa
Mini empadas
1 Std. 15 Min
Quiche rápida de queijo e ervilhas
40min
Argola de carne picada
1 Std. 40 Min
Tarte crumble de ruibarbo, frutos vermelhos e pera
1h 20min
Quiche de fiambre e chalotas
1h 10min