Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g carne de porco cortada em cubos
- 100 g vinho tinto
- 2 c. chá de sal
- 1 folha de louro
- 10 g salsa
- 50 g chalota
- 2 dentes de alho
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 35 g azeite
- 100 g tomate em pedaços
- 50 g água
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 20 g molho de soja
- 150 g cogumelos frescos cortados em quartos
- 50 g manteiga
- 50 g leite
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3991.7 kJ / 954 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 52.9 g
- Tuk
- 62.2 g
- Nasycený tuk
- 23.8 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 1717.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carbonara de salsichas
40min
Guisado de vitela com pimento e batata
1 Std. 45 Min
Feijoada à marinheiro
1h
Asas de frango com molho de amendoim e arroz
50min
Guisado de carne de porco com grão, legumes e cuscuz
1h
Arroz de cenoura
30min
Rancho
13sa 35 dk
Batatas caramelizadas com mel
50min
Coxas de frango com puré de cenoura
8h 45min
Lombo de porco com molho de chalota e vinho do Porto e batata-doce assada - TM6
Žádné hodnocení
Rolinhos de frango ao vapor com arroz de ervilhas
50min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1 Std. 30 Min