Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g carne de porco cortada em cubos
- 100 g vinho tinto
- 2 c. chá de sal
- 1 folha de louro
- 10 g salsa
- 50 g chalota
- 2 dentes de alho
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 35 g azeite
- 100 g tomate em pedaços
- 50 g água
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 20 g molho de soja
- 150 g cogumelos frescos cortados em quartos
- 50 g manteiga
- 50 g leite
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3991.7 kJ / 954 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 52.9 g
- Tuk
- 62.2 g
- Nasycený tuk
- 23.8 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 1717.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalhau no forno
45min
One pot de massa com salsicha
30min
Guisado de carne de porco com grão, legumes e cuscuz
1h
Frango com molho vermelho e arroz de pimentos
35min
Pilaf de porco
45min
Guisado de frango – na massa
3h 5min
Guisado de vitela, cogumelos e pimentos
8j 30 menit
Guisado de vitela com pimento e batata
1 Std. 45 Min
Roupa velha de peru
1 Std. 10 Min
One pot de frango com paprika
45min
Costeletas de porco com molho de café
40min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1 Std. 30 Min