Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g cebola
- 2 dentes de alho
- 380 g cenoura
- 20 g salsa, mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g tomate
- 50 g azeite
- 100 g chouriço de carne cortado em cubos
- 900 g coxas de frango c/ pele e c/ osso
- 100 g vinho branco
-
2
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 2 cubos de caldo de legumes - 200 g água
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar), cortada em cubos pequenos
- 300 g ervilhas descongeladas
- Sal q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2682 kJ / 641 kcal
- Protein
- 34.3 g
- Sacharidy
- 32.6 g
- Tuk
- 40 g
- Nasycený tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 385 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Esparguete com frango
40min
Guisado de ervilhas com postas de pescada
40min
Bife com couve e massa chinesa
55min
Guisado de vitela com pimento e batata
1 godz. 45 min
Guisado de peru com alho
45min
Frango assado com legumes
1h 10min
Arroz de cenoura
30min
Serradura de chocolate
3j 20 menit
Almôndegas com legumes estufados
45min
Guisado de frango – na massa
3 godz. 5 min
Peixe com citrinos e arroz de cenoura
35min
Rolinhos de frango ao vapor com arroz de ervilhas
50min