Zařízení & příslušenství
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
8 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil divided4 oz
-
garlic cloves5 oz
-
vegan whipping cream e.g. Silk®, Flora™17 ½ oz
-
vegan butter in pieces8 oz
-
nutritional yeast2 tbsp
-
fresh thyme10 sprigs
-
salt to season, to taste
-
cooked pasta to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
239.5 mg
Protein
3.3 g
Kalorie
2365.1 kJ /
565.3 kcal
Tuk
52.4 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
24.1 g
Sacharidy
21.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Cold Red Curry Soup
30min.
Strawberry Top Infused Water
1hod. 5min.
Cuban Mojito
5min.
Frozen Coconut Mango Lemonade
5min.
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
5hod. 40min.
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8hod. 30min.
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1hod. 20min.
Homemade Lemonade
10min.
Creamy Avocado Dip
10min.
Green Day Juice
5min.
Vegan Huevos Rancheros
4hod. 45min.
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1hod. 5min.