Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
TM6

Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)

3.5 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 4 oz extra virgin olive oil, divided
  • 5 oz garlic cloves
  • 17 ½ oz vegan whipping cream, e.g. Silk®, Flora™
  • 8 oz vegan butter, in pieces
  • 2 tbsp nutritional yeast
  • 10 sprigs fresh thyme
  • salt, to season, to taste
  • cooked pasta, to serve

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2365.1 kJ / 565.3 kcal
Protein
3.3 g
Sacharidy
21.4 g
Tuk
52.4 g
Nasycený tuk
24.1 g
Vláknina
1.7 g
Sodík
239.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty