
Zařízení & příslušenství
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
Příprava 15min
Celkový 45min
4 portions
Suroviny
-
russet potato (approx. 12 oz)1
-
broccoli stems12 oz
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
Parmesan cheese1 oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
celery in pieces2 oz
-
carrots in pieces2 oz
-
garlic clove1
-
onion skin broth, homemade (see Tip)28 oz
-
crème fraîche4 oz
-
green onions thinly sliced2
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
312 kcal /
1305 kJ
Protein
8 g
Tuk
20 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
9 g
Sodík
1237 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

No Waste
13 recepty/-ů
USA
USA

Refresh and Revitalize
10 recepty/-ů
USA
USA