Zařízení & příslušenství
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
russet potato (approx. 12 oz)1
-
broccoli stems12 oz
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
Parmesan cheese1 oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
celery in pieces2 oz
-
carrots in pieces2 oz
-
garlic clove1
-
28 oz vegetable broth, (see Tip)onion skin broth, homemade (see Tip)28 oz
-
crème fraîche4 oz
-
green onions thinly sliced2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1237 mg
Protein
8 g
Kalorie
1305 kJ /
312 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
9 g
Sacharidy
29 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
No Waste
13 recepty/-ů
USA
USA
Refresh and Revitalize
10 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Butternut Squash and Apple Soup
30min.
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45min.
Broccoli Red Lentil Soup
25min.
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1hod.
Broccoli Red Lentil Soup
30min.
Carrot Ginger Soup
20min.
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1hod.
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min.
Mushroom and Wild Rice Soup
30min.
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1hod. 5min.
Tuscan White Bean Stew
1hod.
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1hod. 10min.