Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 russet potato (approx. 12 oz)
- 12 oz broccoli stems
- 1 oz extra virgin olive oil, divided
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 1 oz Parmesan cheese
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz celery, in pieces
- 2 oz carrots, in pieces
- 1 garlic clove
-
28
oz onion skin broth, homemade (see Tip)
nebo 28 oz vegetable broth - 4 oz crème fraîche
- 2 green onions, thinly sliced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1305 kJ / 312 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1237 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Pea Soup
30 min
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40min
Grisons Barley Soup
55min
Split Pea Soup
1h 25min
Curried Lentils
5 Std. 15 Min
White Bean Soup
2h 45min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Hungarian Mushroom Soup
35min