Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins

Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins

4.7 42 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • russet potato (approx. 12 oz)
    1
  • broccoli stems
    12 oz
  • extra virgin olive oil divided
    1 oz
  • salt plus extra to season, to taste
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to season, to taste
    ¼ tsp
  • Parmesan cheese
    1 oz
  • yellow onions in pieces
    4 oz
  • celery in pieces
    2 oz
  • carrots in pieces
    2 oz
  • garlic clove
    1
  • onion skin broth, homemade (see Tip)
    28 oz
    28 oz vegetable broth, (see Tip)
  • crème fraîche
    4 oz
  • green onions thinly sliced
    2

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1237 mg
Protein 8 g
Kalorie 1305 kJ / 312 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 9 g
Sacharidy 29 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...