Zařízení & příslušenství
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
russet potato (approx. 12 oz)1
-
broccoli stems12 oz
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
Parmesan cheese1 oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
celery in pieces2 oz
-
carrots in pieces2 oz
-
garlic clove1
-
28 oz vegetable broth, (see Tip)onion skin broth, homemade (see Tip)28 oz
-
crème fraîche4 oz
-
green onions thinly sliced2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1237 mg
Protein
8 g
Kalorie
1305 kJ /
312 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
9 g
Sacharidy
29 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
No Waste
13 recepty/-ů
USA
USA
Refresh and Revitalize
10 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Asparagus Cream Soup
25min.
Broccoli and Cheddar Soup
40min.
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min.
Pea Soup
30min.
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1hod. 10min.
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min.
Mushroom and Wild Rice Soup
30min.
Basic Soup Purée
45min.
Hungarian Mushroom Soup
35min.
Carrot Ginger Soup
20min.
Spring Garden Minestrone Soup
50min.
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1hod. 15min.