
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 russet potato (approx. 12 oz)
- 12 oz broccoli stems
- 1 oz extra virgin olive oil divided
- 1 tsp salt plus extra to season, to taste
- ¼ tsp ground black pepper plus extra to season, to taste
- 1 oz Parmesan cheese
- 4 oz yellow onions in pieces
- 2 oz celery in pieces
- 2 oz carrots in pieces
- 1 garlic clove
-
28
oz onion skin broth, homemade (see Tip)
nebo 28 oz vegetable broth - 4 oz crème fraîche
- 2 green onions thinly sliced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 312 kcal / 1305 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Sodík
- 1237 mg
Alternativní recepty
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1hod. 10min
Asparagus Cream Soup
25min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Hungarian Mushroom Soup
35min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1hod. 5min
Creamed Spinach
30min
Southern Black-Eyed Peas
1hod. 35min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Cream of Asparagus Soup
15min
Tuscan White Bean Stew
1hod.
Broccoli and Cheddar Soup
40min