Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
TM6 TM5

Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins

4.7 (29 hodnocení)

Suroviny

  • 1 russet potato (approx. 12 oz)
  • 12 oz broccoli stems
  • 1 oz extra virgin olive oil, divided
  • 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
  • 1 oz Parmesan cheese
  • 4 oz yellow onions, in pieces
  • 2 oz celery, in pieces
  • 2 oz carrots, in pieces
  • 1 garlic clove
  • 28 oz onion skin broth, homemade (see Tip)
    nebo 28 oz vegetable broth
  • 4 oz crème fraîche
  • 2 green onions, thinly sliced

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1305 kJ / 312 kcal
Protein
8 g
Sacharidy
29 g
Tuk
20 g
Nasycený tuk
9 g
Vláknina
2 g
Sodík
1237 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty