Laxmosaik

Laxmosaik

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 7hod. 30min.
6 portioner

Suroviny

  • färsk laxfilé, skinnfri i 1 stycke, 12-15 cm lång
    500 g
  • fint havssalt
    2 teskedar
  • vatten för att skölja
  • sjögräs skuren i bitar (ca 5 cm)
    10 g
  • vatten för att täcka påsarna helt (inte högre än skålens maximala kapacitet)
  • citronsaft färskpressad (ca ½ citron) (se tips)
    30 g
    1 struken matsked askorbinsyra
  • kallt vatten för att stoppa tillagningen
    2000 g
  • rom (svart)
    20 g
  • hallon
    50 g
  • rött vinbär
    50 g
  • mikroblad
    10 g
  • havssaltflingor
    1 tesked
  • nymalen svartpeppar
    1 tesked

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1202.4 mg
Protein 18.3 g
Kalorie 812.4 kJ / 194.2 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 2.8 g
Sacharidy 2.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše