Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g bacon, tärnat
- 80 g extra virgin olivolja
- 100 g torkade tranbär
- 60 g pumpafrön
- 1 - 2 vitlöksklyftor, efter smak
- 1 citron, tunna strimlor av skalet och 25 g saft
-
20
g sherryvinäger
nebo rödvinsvinäger - 40 g honung
- 1 msk dijonsenap
- 1 tsk havssalt
- ½ tsk malen svartpeppar
- 500 g brysselkål, ansade, eventuellt halverade om de är stora
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1614 kJ / 389 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 423 mg