Sparris med pocherade ägg (sous-vide)

Sparris med pocherade ägg (sous-vide)

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 20min.
4 portioner

Suroviny

  • medelstora ägg
    4
  • grön sparris skalade (max. 14 cm långa)
    150 g
  • vitlöksklyftor krossade
    2
  • vatten för nedsänkning och förslutning av påsar
  • saft av citron, nypressad (från ½ citron)
    30 g
    1 struken msk askorbinsyra, (från ½ citron)
  • salt efter smak
  • malen svartpeppar efter smak
  • olivolja till servering

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 81 mg
Protein 7 g
Kalorie 550 kJ / 132 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše