Zařízení & příslušenství
Sparris med pocherade ägg (sous-vide)
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 20min.
4 portioner
Suroviny
-
medelstora ägg4
-
grön sparris skalade (max. 14 cm långa)150 g
-
vitlöksklyftor krossade2
-
vatten för nedsänkning och förslutning av påsar
-
1 struken msk askorbinsyra, (från ½ citron)saft av citron, nypressad (från ½ citron)30 g
-
salt efter smak
-
malen svartpeppar efter smak
-
olivolja till servering
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
81 mg
Protein
7 g
Kalorie
550 kJ /
132 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sous-vide med knivkåpa (TM6)
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Stjärnpizza
Žádné hodnocení
Thaisallad med jordnötsdressing
30min.
Gratinerad pilgrimsmussla
Žádné hodnocení
Kexgran med topping
Žádné hodnocení
Fyllda ägg
Žádné hodnocení
Avokado med ägg och laxtartar
Žádné hodnocení
Nötig Quinoasallad
Žádné hodnocení
Snabb Regnbågssallad
10min.
Vårig grapefruktsallad
30min.
Fänkålssallad
Žádné hodnocení
Citrongräs- och biffsallad
Žádné hodnocení
Potatisbullar med spenat
Žádné hodnocení