Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de noisettes
- ¼ de c. à café de fleur de sel
- 150 g de prunes, séchées, dénoyautées
- 150 g de dattes, dénoyautées
- 150 g de figues séchées, sans la queue
- 300 g d'eau
- ½ cube de levure (env.20 g), émiettée
- 200 g de farine de seigle égrugé
- 300 g de farine blanche d'épeautre
- 1 ½ c. à café de sel
- 2 c. à soupe d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 3271 kJ / 786 kcal
- Protein
- 39.2 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 42 g
Alternativní recepty
Pain d'épeautre pur
11h
Saumon à l’orange et couscous au brocoli
25 Min
Pain de mie
3 Std.
Petits pains au yogourt et sésame
1 Std. 30 Min
Tartinade d’aubergines
20 Min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55min
Pain d’épeautre aux noisettes
2h 50min
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Pain aux graines de lin
1 Std. 30 Min
Pain croustillant
1h
Focaccia aux tomates
40 Min
Tresse au beurre à 6 brins
2 Std. 35 Min